Kunstgras leggen » kunstgras aanleg service
Sorry, we zijn momenteel gesloten

Kunstgras leggen

Wij staan garant voor de beste kunstgras leg service

Kunstgras aanleg service

Wilt u kunstgras leggen en bent u op zoek naar een specialist voor het aanleggen van uw kunstgras?

Grasmonkey garandeert u een top kunstgras aanleg service aan correcte prijzen.

Hulp nodig met kiezen?

We helpen u graag persoonlijk verder en zullen al uw vragen over het kunstgras leggen beantwoorden. Indien gewenst voorzien wij u van een vrijblijvende offerte met de prijzen van onze legservice en kunstgras.

Wij komen altijd tot bij u

U heeft besloten kunstgras laten aan te leggen? Onze expert komt graag bij u langs om uw tuin op te meten, u vrijblijvend te adviseren en een offerte op maat te stellen voor uw tuin of project.

Budgetvriendelijk

Kunstgras laten aanleggen

U kan kiezen voor het complete pakket, waar we starten met de kunstgras ondergrond en omkadering. De kunstgras ondergrond aanleggen gebeurd in gegarandeerd hoge kwaliteit, is stabiel en waterdoorlatend. Buiten de voorbereiding van ondergronden kunnen er ook in samenspraak met de klant bij aanleg kunstgras bijkomende aanpassingswerken gebeuren. Zoals het bij plaatsen van borduren, bloembakken, paden, enz...
10 jaar garantie op kunstgras
Wilt u weten wat het kunstgras aanleggen u gaat kosten?

Vraag dan een gratis kunstgras aanleg offerte aan of bel ons voor een afspraak. Dan weet u snel waar u aan toe bent.

Als u kunstgras laat aanleggen in uw tuin geniet u jarenlang van uw gazon zonder dat u er veel werk aan heeft. Het aanleggen van kunstgras is een karweitje wat veel precisie vergt. Het is dan ook zeer belangrijk dat het kunstgras op de juiste manier aangelegd wordt. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, wellicht dat onze zelf kunstgras aanleggen instructies u daarbij kunnen helpen. Maar u kunt de aanleg van kunstgras ook overlaten aan een ervaringsdeskundige zoals Gras Monkey. Een speciaal aanlegteam kan uw kunstgras voor u aanleggen en door gebruik te maken van de juiste techniek in combinatie met de juiste materialen leggen wij efficiënt uw kunstgras gazon aan. Uiteraard beschikt ons team al over vele jaren ervaring op het gebied van kunstgras aanleg. Dit betekent dat u door onze professionals altijd verzekerd bent van een zeer vakkundig aangelegd kunstgras gazon.

Hoe gaan we te werk

Kunstgras leggen

Contacteer ons voor een gratis offerte, wij komen opmeten en geven u raad welk type kunstgras de beste keuze is voor uw project. U heeft de mogelijkheid het kunstgras zelf te leggen of u kan het kunstgras door ons laten leggen. Aan he hand van deze informatie maken wij u vrijblijvend een kunstgras offerte op maat. Wij bieden u 3 kunstgras aanleg opties aan voor ieders budget.

Aanlegoptie 1

Wat doet het aanlegteam?
Waar zorgt de klant voor?

Aanlegoptie 2

Wat doet het aanlegteam?
Waar zorgt de klant voor?

Aanlegoptie 3

Wat doet het aanlegteam?
Waar zorgt de klant voor?

Diamand Optie

Drukverdeeldoek + instrooizand

Prijs optie 1: 5€/m2

Extra opties bij plaatsen

Extra chape | Chapenetten | Mollennet

Prijs op maat
Voordelen

Kunstgras aanleg service

Dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een type kunstgras dat bij uw wensen past.
Ongeacht het type mag u altijd rekenen op de vertrouwde kwaliteit van Grasmonkey.

Vakmanschap op de eerste plaats

Vakmanschap Onze medewerkers hebben veel ervaring en leggen uw kunstgras snel, netjes en secuur. Daardoor weet u altijd zeker dat uw gazon er goed bij komt te liggen.

Budgetvriendelijk aangemeten

Wij komen vooraf het oppervlakte altijd opmeten en snijden de benodigde hoeveelheid op voorhand, zo voorkomen we verspilling en betaalt u nooit teveel maar enkel voor de benodigde oppervlakte

Wij hebben de juiste tools

Kunstgras aanleggen is niet erg moeilijk maar vereist wel de juiste gereedschappen. Uiteraard zijn onze teams uitgerust met het juiste materiaal om de klus snel en professioneel te klaren.

Een onderhoudsvriendelijk gazon

Wij nemen u alle werk uit handen en laten daarnaast alles netjes en opgeruimd achter. Alle afval en restmaterialen worden opgeruimd en verwijderd.

Wanneer heb je recht op gratis levering?

Kunstgras levering is gratis vanaf € 600 binnen Limburg.

Levering in heel België en Nederlands Limburg mogelijk.

Prijs op maat van transport.

Meer info nodig?

Bel: +32 (0)490 39 96 96

10 jaar garantie op kunstgras