Kunstgras As » Kunstgras Limburg - Grasmonkey
We zijn nu geopend!

Kunstgras As

Kunstgras leggen As

Wilt u een schitterend gazon met natuurlijk ogend kunstgras aanleggen in As? Kunstgras leggen gaat eenvoudig en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Het natuurlijk ogende, kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Grasmonkey kan in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd. U kunt uw kunstgras tuin direct na aanleg in gebruik nemen. 

De enige vraag die u zichzelf moet stellen is!

Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

U kan gebruik maken van onze kunstgras aanleg service As of zelf uw kunstgras leggen in As, bekijk hier onze zelf kunstgras aanleggen pagina.

Kunstgras laten aanleggen, kunstgras As

Kunstgras laten aanleggen in uw tuin in As? U bent zeker niet de enige! Het aanleggen van kunstgras als alternatief voor uw grasgazon is zeer populair, ook bij u in As. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Grasmonkey heeft. Daarnaast vraagt het weinig onderhoud en oogt het hele jaar door groen. Zo bespaart u veel vrije tijd om een lekker een terrasje te pakken in As stadscentrum.

Grasmonkey kunstgras Limburg is ook werkzaam in en rond het stadscentrum van As. We hebben al meerdere kunstgras tuinen mogen aanleggen in stad As. Deze tuinen zijn vaak schaduwrijk waardoor een echt grasgazon lastig mooi te houden is, dit probleem is met kunstgras voor altijd opgelost. Dat wij hierdoor al veel kunstgras tuinen hebben aangelegd in As heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in As

Naast kunstgras leggen in de binnenstad van As, zijn wij ook werkzaam in alle randgemeente van stad As, namelijk Niel-bij-As. Zowel jonge gezinnen, mensen van middelbare leeftijd net als ook vijftigplussers kiezen steeds vaker voor de kunstgras voordelen.

Algemene informatie As

As is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Limburg en behoort tot het gerechtelijk kanton Bree en het kieskanton Genk. De gemeente telt zo’n 8000 inwoners, die Assenaren worden genoemd. In 1901 werd in As de eerste Limburgse steenkool gevonden door André Dumont. Hiermee begon de industrialisatie waarmee vooral de omliggende gemeenten hun voordeel deden. Tegenwoordig is As een residentieel dorp te midden van heidevelden en bosgebieden op de grens van Kempen en Maasland.

Grondsoorten in As

De bovenste bodemlaag van As bestaat uit zand of zandleem. Slechts op enkele locaties is klei in de bovengrond te vinden. Bij het aanleggen van kunstgras van Grasmonkey Kunstgras heeft dat voor u de volgende voordelen:

 1. Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 2. U behoudt het zachte gevoel en lopen op kunstgras is lekker zacht.
 3. Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of langs het zembad.
 4. Makkelijk onderhoud, af en toe vegen of borstelen is al voldoende.
 5. Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien
 6. Mocht uw bodem toch overwegend veel klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende
  zandlaag aan te leggen

Kunstgras laten leggen in As

Wilt u kunstgras laten leggen in As? Dan komt Grasmonkey Kunstgras de aanleg werkzaamheden met alle plezier voor u uitvoeren. Onze ervaren medewerkers volgen hierbij een vaste en efficiënte werkwijze en pakken dit stap na stap aan. Het vakkundig uitgraven en egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek indien nodig en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Bekijk hier onze werkwijze: Kunstgras laten leggen werkwijze.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Hieronder vind u de aanlegopties en de prijzen terug.

Wij zorgen voor alles

Hoe gaan we te werk

Contacteer ons voor een gratis offerte! Wij komen opmeten en geven advies welk type kunstgras de beste keuze is voor uw project. U heeft de mogelijkheid om het zelf aan te leggen of u kan dit ook door ons laten doen. Aan de hand van deze informatie, maken wij u vrijblijvend een kunstgras offerte op maat.
10 jaar garantie op kunstgras
Wilt u weten wat het kunstgras aanleggen u gaat kosten?

Vraag dan een gratis kunstgras aanleg offerte aan of bel ons voor een afspraak. Dan weet u snel waar u aan toe bent.

Aanlegoptie 1

Wat doet het aanlegteam?
Waar zorgt de klant voor?
Prijs optie 1: 20€/m2

Aanlegoptie 2

Wat doet het aanlegteam?
Waar zorgt de klant voor?
Prijs optie 1: 38€/m2

Aanlegoptie 3

Wat doet het aanlegteam?
Waar zorgt de klant voor?
Prijs optie 1: 48€/m2

Diamand Optie

Drukverdeeldoek + instrooizand

Prijs optie 1: 15€/m2

Extra opties bij plaatsen

Extra chape | Chapenetten | Mollennet

Prijs op maat

Kunstgras aanleggen As

Van plan om zelf kunstgras leggen in As? Geen probleem, dit kan u perfect zelf. Met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren. Wij helpen u in dat geval graag verder met de juiste instructies en adviseren u graag over het kunstgras kopen bij Grasmonkey in Hasselt. 10 soorten kunstgras inclusief alle kunstgras benodigdheden hebben wij op stock. Kom zeker ook eens kijkje nemen in onze kunstgras kijktuin aan ons magazijn op de Genkerbaan.

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Belgisch product van Topkwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in een showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Grasmonkey. U kunt daar terecht voor vrijblijvend advies en direct een kunstgras aanleg offerte aanvragen.

Naast onze eigen kunstgras kijktuin voor regio As, hebben we ook nog 2 andere locaties waar u kan gaan kijken en voelen aan onze kunstgrassen, zie locaties hieronder.

Kunstgrassen bekijken

Bezoek één onze kijktuinen

Hier kan u alle soorten kunstgras bekijken en voelen

Kijktuin Grasmonkey

Genkersteenweg 313b
3500 Hasselt

Bekijk in maps

Kijktuin in Hasselt

Jessenhofstraat 12
3511 Hasselt

Bekijk in maps

Kijktuin in Bilzen

Molenstraat 35
3740 Bilzen

Bekijk in maps

Wanneer heb je recht op gratis levering?

Kunstgras levering is gratis vanaf € 600 binnen Limburg.

Levering in heel België en Nederlands Limburg mogelijk.

Prijs op maat van transport.

Meer info nodig?

Bel: +32 (0)490 39 96 96

10 jaar garantie op kunstgras