Kunstgras groothandel » Kunstgras Limburg - Grasmonkey
Sorry, we zijn momenteel gesloten

Kunstgras Groothandel

Kunstgras groothandel Limburg

Grasmonkey is er niet enkel voor de particuliere klant maar werkt ook samen met retailers en hoveniers. Wij leveren een compleet pakket voor de verkoop van kunstgras. Naast voorbeeldstukken en alle benodigdheden, kunnen wij zorgen er ook voor dat externe verkopers een beknopte cursus krijgen voor de basiskennis over kunstgras.

Doordat wij kunnen leveren uit eigen voorraad, wordt de bestelling snel bij u of rechtstreeks bij de klant bezorgd.

Mocht de klant vragen om het kunstgras aan te leggen, dan zorgt Grasmonkey ervoor dat dit op een vakkundige manier gebeurt.

Exclusief huismerk

Als groothandel voor kunstgras willen we hoogwaardig kwalitatieve producten verkopen en verdelen. Aangezien de soorten kunstgras die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, vaak niet voldoen aan de eisen van zowel particulier als de zakelijke klant, hebben we een eigen huismerk laten ontwikkelen.

Onze merknamen zijn:

Met deze kunstgras soorten verkopen we een exclusief product, uniek voor ons bedrijf geproduceerd. Deze kunstgrassen voldoen aan de hoogste eisen en garanderen kwaliteit ten aanzien van stabiliteit en een natuurlijk uiterlijk, op al onze kunstgrassen zit 10 jaar garantie en zijn vrij van zware metalen en beschikken over een ISO-certificering.

Meer exclusiviteit kunt u niet vinden. Met ons kunstgras kunt u uw veeleisende klant een optimaal product aanbieden waarop u kunt vertrouwen. Onderscheid uzelf van andere aanbieders met een exclusieve productlijn. Dat levert u een aanzienlijk concurrentievoordeel op!

Eigen aanlegservice

De mensen van onze kunstgras aanlegservice hebben jarenlange ervaring op het gebied van het aanleggen van kunstgras en tuinen.

Wij kunnen een samenwerking met u aangaan tegen zeer gunstige voorwaarden met toch nog concurrerende prijzen.

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden.

Uiteraard leveren wij ook alle bijkomende producten die nodig zijn voor het leggen van kunstgras uit stock. Zo bent u zeker van een snelle en correcte afhandeling.

Grasmonkey levert alles!

Als kunstgras groothandel leveren wij u het complete pakket van kunstgras incl. bijhorende producten op maat zodat u zelf nergens een voorraad voor aan hoeft te leggen. Wij proberen met u mee te denken en zien u niet als concurrent maar als een kunstgras partner.

In overleg bieden wij ook legservice aan indien u zelf geen ervaring heeft met het leggen van kunstgras.

Neemt u gerust contact op met ons voor de mogelijkheden.

Wanneer heb je recht op gratis levering?

Kunstgras levering is gratis vanaf € 600 binnen Limburg.

Levering in heel België en Nederlands Limburg mogelijk.

Prijs op maat van transport.

Meer info nodig?

Bel: +32 (0)490 39 96 96

10 jaar garantie op kunstgras
Uw bericht is verstuurd

Wij danken u voor uw interesse

Wij nemen spoeding contact op