Kunstgras Sint-Truiden » Kunstgras Limburg - Grasmonkey
Sorry, we zijn momenteel gesloten

Kunstgras Sint-Truiden

Kunstgras leggen Sint-Truiden

Wilt u een schitterend gazon met natuurlijk ogend kunstgras aanleggen in Sint-Truiden? Kunstgras leggen gaat eenvoudig en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Het natuurlijk ogende, kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Grasmonkey kan in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd. U kunt uw kunstgras tuin direct na aanleg in gebruik nemen. 

De enige vraag die u zichzelf moet stellen is!

Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

U kan gebruik maken van onze kunstgras aanleg service Sint-Truiden of zelf uw kunstgras leggen in Sint-Truiden, bekijk hier onze zelf kunstgras aanleggen pagina.

Kunstgras laten aanleggen, kunstgras Sint-Truiden

Kunstgras laten aanleggen in uw tuin in Sint-Truiden? U bent zeker niet de enige! Het aanleggen van kunstgras als alternatief voor uw grasgazon is zeer populair, ook bij u in Sint-Truiden. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Grasmonkey heeft. Daarnaast vraagt het weinig onderhoud en oogt het hele jaar door groen. Zo bespaart u veel vrije tijd om een lekker een terrasje te pakken in Sint-Truiden stadscentrum.

Grasmonkey kunstgras Limburg is ook werkzaam in en rond het stadscentrum van Sint-Truiden. We hebben al meerdere kunstgras tuinen mogen aanleggen in stad Sint-Truiden. Deze tuinen zijn vaak schaduwrijk waardoor een echt grasgazon lastig mooi te houden is, dit probleem is met kunstgras voor altijd opgelost. Dat wij hierdoor al veel kunstgras tuinen hebben aangelegd in Sint-Truiden heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Sint-Truiden

Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Sint-Truiden, zijn wij ook werkzaam in alle randgemeente van stad Sint-Truiden, namelijk Aalst, Brustem, Engelmanshoven, Gelinden, Groot-Gelmen, Halmaal, Kerkom-bij-Sint-Truiden, Ordingen, Zepperen, Duras, Gorsem, Runkelen, Wilderen en Velm. Zowel jonge gezinnen, mensen van middelbare leeftijd net als ook vijftigplussers kiezen steeds vaker voor de kunstgras voordelen.

Algemene informatie Sint-Truiden

Sint-Truiden (Frans: Saint-Trond, Limburgs: Sintruin) is een stad en gemeente in de Belgische provincie Limburg. Met haar 107 km² en ruim 41.500 inwoners is het een van de grootste steden van Limburg. De stad is de hoofdplaats van het kieskanton en het gerechtelijk kanton Sint-Truiden. Het is de enige stad in Vlaanderen die naar haar stichter (Trudo) vernoemd is.

Een inwoner van Sint-Truiden wordt Truienaar genoemd; voor een vrouwelijke inwoner wordt de benaming Truinoske gebruikt.

Grondsoorten in Sint-Truiden

De bovenste bodemlaag van Sint-Truiden bestaat uit zand of zandleem. Slechts op enkele locaties is klei in de bovengrond te vinden. Bij het aanleggen van kunstgras van Grasmonkey Kunstgras heeft dat voor u de volgende voordelen:

 1. Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 2. U behoudt het zachte gevoel en lopen op kunstgras is lekker zacht.
 3. Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of langs het zembad.
 4. Makkelijk onderhoud, af en toe vegen of borstelen is al voldoende.
 5. Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien
 6. Mocht uw bodem toch overwegend veel klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende
  zandlaag aan te leggen

Kunstgras laten leggen in Sint-Truiden

Wilt u kunstgras laten leggen in Sint-Truiden? Dan komt Grasmonkey Kunstgras de aanleg werkzaamheden met alle plezier voor u uitvoeren. Onze ervaren medewerkers volgen hierbij een vaste en efficiënte werkwijze en pakken dit stap na stap aan. Het vakkundig uitgraven en egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek indien nodig en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Bekijk hier onze werkwijze: Kunstgras laten leggen werkwijze.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Hieronder vind u de aanlegopties en de prijzen terug.

Wij zorgen voor alles

Hoe gaan we te werk

Contacteer ons voor een gratis offerte! Wij komen opmeten en geven advies welk type kunstgras de beste keuze is voor uw project. U heeft de mogelijkheid om het zelf aan te leggen of u kan dit ook door ons laten doen. Aan de hand van deze informatie, maken wij u vrijblijvend een kunstgras offerte op maat.
10 jaar garantie op kunstgras
Wilt u weten wat het kunstgras aanleggen u gaat kosten?

Vraag dan een gratis kunstgras aanleg offerte aan of bel ons voor een afspraak. Dan weet u snel waar u aan toe bent.

Aanlegoptie 1

Wat doet het aanlegteam?
Waar zorgt de klant voor?
Prijs optie 1: 20€/m2

Aanlegoptie 2

Wat doet het aanlegteam?
Waar zorgt de klant voor?
Prijs optie 1: 38€/m2

Aanlegoptie 3

Wat doet het aanlegteam?
Waar zorgt de klant voor?
Prijs optie 1: 48€/m2

Diamand Optie

Drukverdeeldoek + instrooizand

Prijs optie 1: 15€/m2

Extra opties bij plaatsen

Extra chape | Chapenetten | Mollennet

Prijs op maat

Kunstgras aanleggen Sint-Truiden

Van plan om zelf kunstgras leggen in Sint-Truiden? Geen probleem, dit kan u perfect zelf. Met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren. Wij helpen u in dat geval graag verder met de juiste instructies en adviseren u graag over het kunstgras kopen bij Grasmonkey in Hasselt. 10 soorten kunstgras inclusief alle kunstgras benodigdheden hebben wij op stock. Kom zeker ook eens kijkje nemen in onze kunstgras kijktuin aan ons magazijn op de Genkerbaan.

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Belgisch product van Topkwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in een showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Grasmonkey. U kunt daar terecht voor vrijblijvend advies en direct een kunstgras aanleg offerte aanvragen.

Naast onze eigen kunstgras kijktuin voor regio Sint-Truiden, hebben we ook nog 2 andere locaties waar u kan gaan kijken en voelen aan onze kunstgrassen, zie locaties hieronder.

Kunstgrassen bekijken

Bezoek één onze kijktuinen

Hier kan u alle soorten kunstgras bekijken en voelen

Kijktuin Grasmonkey

Genkersteenweg 313b
3500 Hasselt

Bekijk in maps

Kijktuin in Hasselt

Jessenhofstraat 12
3511 Hasselt

Bekijk in maps

Kijktuin in Bilzen

Molenstraat 35
3740 Bilzen

Bekijk in maps

Wanneer heb je recht op gratis levering?

Kunstgras levering is gratis vanaf € 600 binnen Limburg.

Levering in heel België en Nederlands Limburg mogelijk.

Prijs op maat van transport.

Meer info nodig?

Bel: +32 (0)490 39 96 96

10 jaar garantie op kunstgras