Over ons - Grasmonkey » Kunstgras Limburg - Grasmonkey
Sorry, we zijn momenteel gesloten

Grasmonkey Kunstgras Limburg

Over ons

Grasmonkey: specialist in kunstgras.

Grasmonkey is dé kunstgras specialist in Limburg!

Ons bedrijf is gelegen in Hasselt in Limburg. Op deze prachtige locatie verwelkomen wij u graag om u onze grote variatie in kunstgrassen te tonen.

Actief in heel België en Nederlands Limburg.

Ook al is ons bedrijf gevestigd in Limburg, zijn ook actief in heel België en Nederlands Limburg.

Deskundig advies

Onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers geven u graag deskundig en persoonlijk advies op maat. Zij weten welke soorten kunstgras voor uw project het meest geschikt is.

Grasmonkey kunstgras Limburg
Kunstgrassen bekijken

Bezoek één onze kijktuinen

Hier kan u alle soorten kunstgras bekijken en voelen

Kijktuin Grasmonkey

Genkersteenweg 313b
3500 Hasselt

Bekijk in maps

Kijktuin in Hasselt

Jessenhofstraat 12
3511 Hasselt

Bekijk in maps

Kijktuin in Bilzen

Molenstraat 35
3740 Bilzen

Bekijk in maps

Grasmonkey is dé kunstgras specialist

Op de Genkerbaan in Hasselt vindt u onze Grasmonkey vestiging. Hier is alle kennis aanwezig over kunstgras omdat al onze medewerkers zijn kunstgras specialisten zijn. U kan hier terecht voor deskundig advies en een een gratis kunstgras offerte voor uw project.

Snelle levering gegarandeerd

Omdat wij als kunstgras groothandel steeds een grote voorraad hebben in onze vestiging in Limburg, kunnen wij overal snel leveren. Leveringen in heel België en Nederlands Limburg gebeuren binnen de 2 werkdagen. Wij hebben al aan veel particulieren, hoveniers, overheden, scholen, kantoren, winkels, vakantieparken en bedrijven kunstgras geleverd.

Persoonlijk advies

Ons team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers kan u alles vertellen over de verschillende soorten kunstgras en de aanleg van kunstgras. Wij luisteren goed naar uw wensen en geven u het best mogelijke advies voor uw project!

Deskundig advies aan huis

Deskundig advies, bij de keuze van kunstgras en de aanleg ervan, is heel belangrijk. Elk project heeft specifieke vereisten. U gaat immers een investering doen voor 10 tot 15 jaar en dat moet u goed overwegen. Onze kunstgras specialist bezoekt u thuis zodat hij optimaal kan adviseren en al uw vragen kan beantwoorden. U krijgt een goed beeld van alle mogelijkheden van zodra u onze kijktuin in Hasselt een bezoekje brengt.

Voordelige prijzen gegarandeerd

Als kunstgras groothandel kopen wij direct in bij de fabrikant. Dat betekent dat wij zonder tussenhandel al onze kunstgrasproducten van premium kwaliteit kunnen leveren tegen concurrerende prijzen.

Professionele aanlegservice

Wij hebben een eigen aanlegservice met jarenlange ervaring. Onze teams van kunstgras aanleggers werken professioneel en zeer zorgvuldig. Zij houden rekening met uw wensen en maken elke groene droom waar.

Niet van echt te onderscheiden

Ons kunstgras wordt door moderne weefmachines en met hoogwaardige grondstoffen vervaardigd. De gebruikte garens zijn verschillend van lengte, kleur en vorm en lijken perfect op de look and feel van een echt grasperk. Met een onregelmatige verdeling, een hoge vezeldichtheid en een combinatie van kleuren komt de natuurlijke uitstraling nog beter tot zijn recht.

Grasmonkey: dé kunstgras specialist met jarenlange ervaring

Grasmonkey is al vele jaren thuis in de wereld van kunstgras en hebben voor de meest uiteenlopende projecten kunstgras aangelegd. Bij ons kunt u eenvoudig online het kunstgras en kunstgras benodigdheden bestellen maar raden alsnog iedereen aan even contact te zoeken en u te laten begeleiden.

Wanneer heb je recht op gratis levering?

Kunstgras levering is gratis vanaf € 600 binnen Limburg.

Levering in heel België en Nederlands Limburg mogelijk.

Prijs op maat van transport.

Meer info nodig?

Bel: +32 (0)490 39 96 96

10 jaar garantie op kunstgras