Sorry, we zijn momenteel gesloten

Kunstgras prijzen – kunstgras prijs berekenen

Kunstgras prijzen: Hoeveel kost kunstgras?

Grasmonkey is een kunstgras groothandel en koopt zeer grote hoeveelheden rechtstreeks bij een kunstgras fabrikant kunstgras in. Hierdoor kunnen wij zeer concurrerende kunstgras prijzen aanbieden. Buiten het feit dat we een concurrerende prijs garanderen, staan we ook garant voor de beste kwaliteit
kunstgras van complete kunstgras assortiment!

Maar wat kost kunstgras nu?

De prijs van kunstgras per m² wordt bepaald door de kwaliteit van het soort materiaal en waar de grasmat mee is geproduceerd. Daarnaast wordt de prijs van kunstgras ook bepaald aan de hand van deze drie factoren:

  • De kwaliteit van her grasgaren, de grassprieten
  • De dichtheid, de hoeveelheid grassprieten per m2
  • De hoeveelheid kunstgras die nodig is

Kunstgras prijs berekenen

Om u de manuele kunstgras offerte aanvraag te besparen hebben wij een kunstgras richtprijs tool gemaakt. Deze is steeds up-to-date met onze kunstgras en kunstgras aanleg prijzen en zo weet u direct een de hand van onze richtprijs wat het kunstgras kost.

Deze kunstgras prijs rekentool is louter indicatief, voor de aanleg van kunstgras komen wij altijd ter plaatse opmeten en krijgt u een offerte op maat.

Kunstgras richtprijs direct berekenen

Belangrijk: houd er rekening mee dat kunstgras op rol steeds 2 en 4 meter breed is.

Hoe weet u als u voldoende neemt?

* Heeft u een oppervlakte van bv. 4 x 10 meter, heeft u voldoende aan een stuk van 10 lopende meter (40m²)
* Heeft u een oppervlakte van bv. 3 x 10 meter, heeft u ook een stuk van 10 lopende meter nodig (40m²)
* Heeft u een oppervlakte van bv. 6 x 10 meter, heeft u 2 stukken van 10 lopende meter nodig (60m²), een van 4 m en één van 2 m breed.
* Houd ook rekening met schuine zijden, hoeken en kanten

Op vraag snijden wij wel steeds alle kunstgrassen op formaat in ons magazijn.

Vul uw gegevens in en bereken direct uw kunstgras prijs

* Laat uw gegevens achter en u wordt doorverwezen naar de calculator.

Bekijk hier de aanlegopties en prijzen

Wat kost kunstgras per m²?

Wij hebben een divers assortiment van 10 soorten kunstgras. De prijs van kunstgras per m² loopt van € 11,95 tot € 39,95. voor ieder budget en voor iedere situatie is er dus een geschikte soort kunstgras met een prijs die bij je situatie past. Bekijk hier de prijzen van onze kunstgrassen per m²!

De prijs van kunstgras wordt dus voornamelijk bepaald door de kwaliteit van de grasmat. Bij Grasmonkey wordt deze kwaliteit dan weer onderverdeelt door een aantal kenmerken, namelijk zachtheid, echtheid en grashoogte.

De gegevens over echtheid, zachtheid en grashoogte staan bij alle soorten kunstgras aangegeven. Echtheid en zachtheid worden beoordeeld op een schaal van 1 tot 5.

Prijs-kwaliteitverhouding van kunstgras

Kunstgras echtheid 4

Echtheid: echtheid spreekt voor zichzelf en de prijs van kunstgras gaat omhoog naarmate de echtheid toeneemt. Hoe realistischer het oogt, hoe duurder de prijs.

Kunstgras zachtheid 4

Zachtheid: kunstgras dat zachter aanvoelt, is ook prijziger. Dit hangt nauw samen met de hoogte van de garen en de hoeveelheid sprieten per m². Namelijk, hoe hoger de dichtheid van het kunstgras, hoe natuurlijker het eruit ziet en hoe zwaarder de mat.

Grashoogte 40mm

Grashoogte: dit zorgt voor een toename de gebruikte grondstoffen bij de productie van kunstgras waardoor het prijsverschil met de hoogte mee stijgt. De prijs van een zwaardere (dus hogere kwaliteit) grasmat zal altijd hoger liggen dan de prijs van kunstgras grasmat op een lichte, dunne met hardere sprieten.

Duurste en goedkoopste kunstgras

Hieronder een aantal voorbeelden met uitleg over de prijs en kwaliteit van verschillende soorten kunstgras, wij nemen hiervoor onze best verkochte, duurste en goedkoopste kunstgras.

Duurste kunstgras: Gorilla

Kunstgras Gorilla is ons meest realistische en zachtste kunstgras. Bijna niet van echt te onderscheiden en zelfs als je erop loopt, lijkt het zeer realistisch. Dat komt door de extra zachte en hoge garen (52 mm) waarvan er ook nog eens 21.000 steken per m² in verwerkt zijn. Dit is ook de zwaarste kunstgrassoort dat wij aanbieden. De prijs van deze soort kunstgras is momenteel verlaagd van € 48 naar € 37,95 per m². Bij onze concurrenten ligt de prijs van dit type en deze kwaliteit kunstgras hoger dan € 50 per m²

Best verkochte kunstgras

Kunstgras Bonobo heeft de eigenschap dat de kleuren zo samengesteld zijn dat de kleur van diverse Europese grassen wordt benaderd. Daarbij is er ook ook een beige-groene wortelzone toegevoegd. Deze combinatie zorgt ervoor dat het er zelfs natuurlijker en realistischer uitziet dan echt gras. Met een hoogte van 40mm is Bonobo in deze prijscategorie het zachtste gras wat we aanbieden. De kunstgras prijzen voor Bonobo Light en Dark liggen op € 29,95 per m².

Prijsbewust kunstgras: Debrazza

Kunstgras Debrazza is product van hoge kwaliteit! Verkozen tot best en meest natuurlijke product in deze prijsklasse Debrazza is al jaren ons best verkochte product. Dit komt door de goede combinatie van verschillende kleuren. Het zachte garen zorgen ervoor dat het bijna niet van een echt gazon te onderscheiden is en ook nog eens erg comfortabel aanvoelt. En dat voor een schappelijke prijs! De prijs per m² is namelijk € 14,95. Deze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt kunstgras Debrazza erg populair.

Overzicht kunstgrassen - prijzen

 

Wil je de kwaliteit van onze kunstgrassen eerst zelf voelen en er met je blote voeten op staan? Geen probleem! U bent welkom in onze kijktuin in Hasselt.