Kunstgras prijzen » kunstgras prijs berekenen
Sorry, we zijn momenteel gesloten

Kunstgras prijzen – kunstgras prijs berekenen

Prijzen kunstgras: Hoeveel kost kunstgras?

Grasmonkey is een kunstgras groothandel en koopt zeer grote hoeveelheden rechtstreeks bij een kunstgras fabrikant kunstgras in. Hierdoor kunnen wij zeer concurrerende kunstgras prijzen aanbieden. Buiten het feit dat we een concurrerende prijs garanderen, staan we ook garant voor de beste kwaliteit
kunstgras van complete kunstgras assortiment!

Hoe wordt kunstgras prijs bepaald?

De prijs van kunstgras per m² wordt bepaald door de kwaliteit van het soort materiaal en waar de grasmat mee is geproduceerd. Daarnaast wordt de prijs van kunstgras ook bepaald aan de hand van deze drie factoren:

  • De kwaliteit van her grasgaren, de grassprieten
  • De dichtheid, de hoeveelheid grassprieten per m2
  • De hoeveelheid kunstgras die nodig is

Kunstgras prijs berekenen

Om u de manuele kunstgras offerte aanvraag te besparen hebben wij een kunstgras richtprijs tool gemaakt. Deze is steeds up-to-date met onze kunstgras en kunstgras aanleg prijzen en zo weet u direct een de hand van onze richtprijs wat het kunstgras kost.

Deze kunstgras prijs rekentool is louter indicatief, voor de aanleg van kunstgras komen wij altijd ter plaatse opmeten en krijgt u een offerte op maat.

Kunstgras richtprijs direct berekenen

Belangrijk: houd er rekening mee dat kunstgras op rol steeds 2 en 4 meter breed is.

Hoe weet u als u voldoende neemt?

* Heeft u een oppervlakte van bv. 4 x 10 meter, heeft u voldoende aan een stuk van 10 lopende meter (40m²)
* Heeft u een oppervlakte van bv. 3 x 10 meter, heeft u ook een stuk van 10 lopende meter nodig (40m²)
* Heeft u een oppervlakte van bv. 6 x 10 meter, heeft u 2 stukken van 10 lopende meter nodig (60m²), een van 4 m en één van 2 m breed.
* Houd ook rekening met schuine zijden, hoeken en kanten

Op vraag snijden wij wel steeds alle kunstgrassen op formaat in ons magazijn.

Door onze zomer en eind-zomer promo’s is de rekentool tijdelijk uitgeschakeld.

Wilt u een juiste prijs weten, berekend inclusief onze promo’s? Aarzel dan niet ons direct telefonisch te contacteren of vraag uw offerte hier aan.

Prijs weten binnen 24u?

Direct prijs weten?

Kunstgras richtprijs direct berekenen

Belangrijk: houd er rekening mee dat kunstgras op rol steeds 2 en 4 meter breed is.

Hoe weet u als u voldoende neemt?

* Heeft u een oppervlakte van bv. 4 x 10 meter, heeft u voldoende aan een stuk van 10 lopende meter (40m²)
* Heeft u een oppervlakte van bv. 3 x 10 meter, heeft u ook een stuk van 10 lopende meter nodig (40m²)
* Heeft u een oppervlakte van bv. 6 x 10 meter, heeft u 2 stukken van 10 lopende meter nodig (60m²), een van 4 m en één van 2 m breed.
* Houd ook rekening met schuine zijden, hoeken en kanten

Op vraag snijden wij wel steeds alle kunstgrassen op formaat in ons magazijn.

Two columns
Vertical
Horizontal

Kunstgras Prijs Berekenen

Berekening

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Uw aanvraag is voltooid!

We hebben uw aanvraag naar uw e-mailadres verzonden.
Aangevraagd op: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Bekijk hier de aanlegopties en prijzen

Prijs kunstgras per m²?

Wij hebben een divers assortiment van 10 soorten kunstgras. De prijs van kunstgras per m² loopt van € 11,95 tot € 39,95. voor ieder budget en voor iedere situatie is er dus een geschikte soort kunstgras met een prijs die bij je situatie past. Bekijk hier de prijzen van onze kunstgrassen per m²!

De prijs van kunstgras wordt dus voornamelijk bepaald door de kwaliteit van de grasmat. Bij Grasmonkey wordt deze kwaliteit dan weer onderverdeelt door een aantal kenmerken, namelijk zachtheid, echtheid en grashoogte.

De gegevens over echtheid, zachtheid en grashoogte staan bij alle soorten kunstgras aangegeven. Echtheid en zachtheid worden beoordeeld op een schaal van 1 tot 5.

Prijs-kwaliteitverhouding van kunstgras

Kunstgras echtheid 4

Echtheid: echtheid spreekt voor zichzelf en de prijs van kunstgras gaat omhoog naarmate de echtheid toeneemt. Hoe realistischer het oogt, hoe duurder de prijs.

Kunstgras zachtheid 4

Zachtheid: kunstgras dat zachter aanvoelt, is ook prijziger. Dit hangt nauw samen met de hoogte van de garen en de hoeveelheid sprieten per m². Namelijk, hoe hoger de dichtheid van het kunstgras, hoe natuurlijker het eruit ziet en hoe zwaarder de mat.

Grashoogte 40mm

Grashoogte: dit zorgt voor een toename de gebruikte grondstoffen bij de productie van kunstgras waardoor het prijsverschil met de hoogte mee stijgt. De prijs van een zwaardere (dus hogere kwaliteit) grasmat zal altijd hoger liggen dan de prijs van kunstgras grasmat op een lichte, dunne met hardere sprieten.

Duurste en goedkoopste kunstgras

Hieronder een aantal voorbeelden met uitleg over de prijs en kwaliteit van verschillende soorten kunstgras, wij nemen hiervoor onze best verkochte, duurste en goedkoopste kunstgras.

Duurste kunstgras: Gorilla

Kunstgras Gorilla is ons meest realistische en zachtste kunstgras. Bijna niet van echt te onderscheiden en zelfs als je erop loopt, lijkt het zeer realistisch. Dat komt door de extra zachte en hoge garen (52 mm) waarvan er ook nog eens 21.000 steken per m² in verwerkt zijn. Dit is ook de zwaarste kunstgrassoort dat wij aanbieden. De prijs van deze soort kunstgras is momenteel verlaagd van € 48 naar € 37,95 per m². Bij onze concurrenten ligt de prijs van dit type en deze kwaliteit kunstgras hoger dan € 50 per m²

Best verkochte kunstgras

Kunstgras Bonobo heeft de eigenschap dat de kleuren zo samengesteld zijn dat de kleur van diverse Europese grassen wordt benaderd. Daarbij is er ook ook een beige-groene wortelzone toegevoegd. Deze combinatie zorgt ervoor dat het er zelfs natuurlijker en realistischer uitziet dan echt gras. Met een hoogte van 40mm is Bonobo in deze prijscategorie het zachtste gras wat we aanbieden. De kunstgras prijzen voor Bonobo Light en Dark liggen op € 29,95 per m².

Prijsbewust kunstgras: Debrazza

Kunstgras Debrazza is product van hoge kwaliteit! Verkozen tot best en meest natuurlijke product in deze prijsklasse Debrazza is al jaren ons best verkochte product. Dit komt door de goede combinatie van verschillende kleuren. Het zachte garen zorgen ervoor dat het bijna niet van een echt gazon te onderscheiden is en ook nog eens erg comfortabel aanvoelt. En dat voor een schappelijke prijs! De prijs per m² is namelijk € 14,95. Deze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt kunstgras Debrazza erg populair.

Overzicht prijzen kunstgrassen

 

Wil je de kwaliteit van onze kunstgrassen eerst zelf voelen en er met je blote voeten op staan? Geen probleem! U bent welkom in onze kijktuin in Hasselt.

Prijzen kunstgras laten aanleggen?

Veel mensen kiezen budgetgewijs ervoor om hun kunstgras zelf te leggen om de kosten te drukken, hiervoor hebben wij ook een korte kunstgras zelf aanleggen pagina gemaakt. Bereid je goed voor door onze aanleginstructies door te lezen. Je kan natuurlijk ook gebruik maken van de aanleg service van gras expert Grasmonkey! Wij geven deskundig advies op maat en komen altijd langs om uw tuin of dakterras op te meten. Zo weten we zeker welke hoeveelheid kunstgras je nodig hebt en adviseren we u ook betreffende het soort kunstgras het beste bij uw wensen past, hierna kunnen we je ook een indicatie geven van wat de kosten van het kunstgras inclusief leggen zijn.

Kunstgras inclusief leggen

Kopen van kunstgras inclusief leggen, hier hebben wij 3 aanlegopties voor. Kies je bijvoorbeeld voor optie 1, dan wordt het kunstgras aangebracht, vastgezet, naden gelijmd en geborsteld. Maar ook het restmateriaal wordt opgeruimd en afgevoerd. De prijs als je deze optie kiest voor een tuin van € 15 per m² is. Bij optie 2 bereid u zelf de tuin voor en leggen wij ook de ondergrond aan met waterdoorlatende chape – stabilise, De prijs als je deze optie 2 kiest voor een tuin is € 30 per m². Optie 3 is all-in en doen wij ook de graafwerken en afvoer van uw oude gras, De prijs als je deze optie 2 kiest voor een tuin is € 42 per m².

Bekijk hier het overzicht van de aanlegopties

Lagere prijs van kunstgras door slimmer leggen

Naast kwaliteit van het kunstgras is de hoeveelheid kunstgras die nodig de meest belangrijke factor in de prijs van kunstgras. Niet alle tuinen zijn rechthoekig en komen perfect uit op de rolbreedte van 4 meter, maar ook met schuine stukken, bochten en hoeken moet rekening gehouden worden. Minder rechte stukken betekent meer snijden en dus meer snijverlies. Wij doen altijd ons best om de totale hoeveelheid kunstgras die je nodig hebt zo laag mogelijk te houden om de gemiddelde kostprijs per m² kunstgras te drukken. De kunstgrassen zijn beschikbaar op rollen van 2 of 4 meter breed. Hierdoor kunnen we het kunstgras preciezer leggen. Daarnaast proberen we het snijverlies te beperken door de reststukken ergens anders in je tuin of terras te gebruiken. En het kunstgras dat je toch overhoudt, kan je altijd wel ergens gebruiken!

Omdat er veel verschillen zijn in ieders project en ook budget hebben wij gekozen voor 3 aanleg opties.

Het type kunstgras en de eventuele extra opties hebben uiteraard ook een invloed op de complete prijzen van kunstgras aanleg.

Bekijk hier onze kunstgras aanleg opties.

Kwalitatief kunstgras is niet goedkoop, maar bij Grasmonkey bent u steeds verzekerd dat u de beste prijs krijgt.

Alle kunstgrassoorten uit ons assortiment worden in België vervaardigd. Wij verkopen en verwerken uitsluitend de hoogst mogelijke kwaliteit van kunstgras, samengesteld door ons zelf in samenspraak met de fabrikant. Bij het kiezen van een product gebruiken we onze ervaring, die we jarenlang verzameld hebben in deze sector. Als u kiest voor een product van Grasmonkey, ontvangt u gegarandeerd kunstgras van de allerhoogste kwaliteit.

De kunstgrassoort VAKI is ons goedkoopste kunstgras en kost € 11,95 / m². De kunstgrassoort GORILLA is ons product met de hoogste vezels en waar het meeste materiaal in zit en kost € 39,95 / m².

Een overzicht van alle soorten en prijzen vindt u in onze catalogus.

Wij verkopen geen gebruikt kunstgras omdat wij de kwaliteit voor ons kunstgras en voor aanleg ervan garanderen. Dit is niet mogelijk bij gebruikt kunstgras.

Enkel het verwijderen van graszoden (oud gras) en grond doen wij niet, deze werkzaamheden zitten wel inbegrepen bij aanlegoptie 3.

Kijk hier voor meer info over onze kunstgras aanlegopties.

Als u de exacte afmetingen van het kunstgrasvlak en aanlegoptie weet, dan kunt u hier direct een e-mailaanvraag plaatsen.

Indien het om de kunstgras aanleg service gaat komt onze specialist wel altijd ter plaatse om een juiste meting te doen en de opties met u te bespreken.

AANLEGOPTIES

Aanlegoptie 1

Wat doet het aanlegteam?
Waar zorgt de klant voor?
Prijs optie 1: 20€/m2

Aanlegoptie 2

Wat doet het aanlegteam?
Waar zorgt de klant voor?
Prijs optie 2: 38€/m2

Aanlegoptie 3

Wat doet het aanlegteam?
Waar zorgt de klant voor?
Prijs optie 3: 48€/m2

Diamand Optie

Drukverdeeldoek + instrooizand

Prijs Diamand: 5€/m2

Extra opties bij plaatsen

Extra chape | Chapenetten | Mollennet

Prijs op maat

Wanneer heb je recht op gratis levering?

Kunstgras levering is gratis vanaf € 600 binnen Limburg.

Levering in heel België en Nederlands Limburg mogelijk.

Prijs op maat van transport.

Meer info nodig?

Bel: +32 (0)490 39 96 96

10 jaar garantie op kunstgras