Chimp kunstgras

30.00 Incl. btw per m²

 

Het C-shape kunstgras van het type Chimp is de enige van de soorten kunstgrassen met een totaal nieuw doel, het is milieuvriendelijk kunstgras dat wordt geproduceerd met gerecycled materiaal. Kwalitatief even hoogwaardig maar dan ecovriendelijk kunstgras voor dezelfde kunstgras prijs als onze normale collecties. Het is een C-shape kunstgras en absorbeert ook tot 20% minder warmte.

Echtheid:
Kunstgras echtheid 5
Zachtheid:
Kunstgras zachtheid 4
Hoogte:
Grashoogte 45mm

HET IDEE ACHTER KUNSTGRAS CHIMP

C-shape kunstgras Chimp is ontwikkeld met de toekomst van onze planeet als uitgangspunt. Maar dat heeft ons niet tegengehouden om deze nieuwe generatie van kunstgras uit te rusten met de beste eigenschappen en voordelen. Door gerecyclede materialen te gebruiken heeft namelijk voordelen voor de eigenschappen van het gras. De rechte vezels hebben een C-shape, en zijn daardoor extra veerkrachtig.

Hoogwaardige kunstgrascollectie

De kunstgras Chimp collectie zijn variërend qua uiterlijk en verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes. Geproduceerd in een ultramoderne fabriek die is uitgerust met de nieuwste, meest efficiënte tuftmachines en steunlijn die vandaag de dag beschikbaar is. Het kunstgras aanleggen gaat eenvoudig en soepel.

Kunstgras in balans

Dankzij jarenlange ervaring in kunstgrassen hebben we een kunstgras geselecteerd dat is ontworpen met oog op het milieu. Alle materialen in deze soort kunstgras zijn vervaardigd van gerecycleerde materialen. De grassprieten hebben een ingebouwde memory-functie dat zorgt voor een probleemloos en duurzaam product. De ronde vorm van de sprieten en het gebruik van zachte polymeren zorgen ervoor dat het gras heerlijk aan de voeten voelt.

Kunstgras afmetingen & snijden

Al onze kunstgrassen zijn verkrijgbaar op rollen tot wel 25 meter lang en hebben een breedte van 4 meter, hierdoor kunnen in de meeste gevallen hele gazons, terrassen, tuinen, enz. in één stuk aangelegd worden. Laat ons het gewenste formaat weten en wij snijden het kunstgras gratis op maat.

De voordelen van Chimp C-shape kunstgrassen


Bij Gras Monkey werken we alleen met de beste Europese kwaliteitsmaterialen bij het verkopen van onze Chimp C-shape kunstgrassen en zo garanderen we dat alle producten altijd van dezelfde hoge kwaliteit zijn. Natuurlijk zijn al onze kunstgrassen lood- en cadmiumvrij.

Het Chimp kunstgras heeft daarnaast een uitstekende UV-stabilisatie dat het gras beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon, de regen, vorst en straling. Zo blijft de natuurlijk look and feel voor jaren behouden en gegarandeerd.

Dankzij de speciale halve maan-vorm van de grassprieten, is de Chimp C-shape kunstgras Collectie tweemaal zo veerkrachtig dan andere kunstgrassen. Deze veerkrachtigheid en het memory-systeem zorgt ervoor dat het gras automatisch terugveert naar zijn oorspronkelijke, opstaande vorm.

Ziet er zeer realistisch uiten voelt ook zo. Dit gras is niet-glanzend, heeft de mooie zijdeachtige gloed van echt gras kent en voelt heerlijk comfortabel aan.

Op warme dagen blijft de Chimp comfortabel omdat er tot 20% minder warmte wordt vasthouden. De gebruikte materialen en de unieke vorm van C-shape dragen hier aan bij, want het is ontworpen om zonlicht en warmte te reflecteren in plaats van te absorberen.

Steeds een grote voorraad van al onze kunstgras soorten. Het magazijn is gelegen te Hasselt in Limburg, kom vrijblijvend een kijkje nemen zodat je zelf je voorkeur kunt bepalen. Levering is gratis vanaf €500 en gebeurd binnen de 48u.

Bij Gras Monkey garanderen we steeds onberispelijke kwaliteit. Dat ziet u en dat voelt u bij het bekijken van onze collecties. U kunt het zelfs ervaren, dankzij de persoonlijk service van onze medewerkers. Tot slot bieden we ook nog een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding aan.

Echtheid
Echtheid 3
Grashoogte
Grashoogte 40mm
Zachtheid
Zachtheid 4

Andere suggesties…