Debrazza Kunstgras

14.95 Incl. btw per m²

Het kunstgras van het type Debrazza is één van de weinige goedkope soorten kunstgrassen in onze collectie die niet is ontwikkeld om te onderscheiden van de rest. De Debrazza Collectie van GrasMonkey staat voor een kwalitatief hoogwaardig product.

Echtheid:
Kunstgras echtheid 2
Zachtheid:
Kunstgras zachtheid 2
Hoogte:
Grashoogte 30mm

HET IDEE ACHTER KUNSTGRAS DEBRAZZA

Debrazza is een van de weinige kunstgrassen in onze collectie die niet is ontwikkeld om te onderscheiden van ander gras. Zo is er een soort kunstgras gecreërd dat bewezen technologie combineert met materialen van de beste kwaliteit met het nieuwste design.

Hoogwaardige kunstgrascollectie

De Debrazza kunstgrascollectie zijn eenvoudige, goedkope maar toch hoogwaardige kunstgrassen. Het is een unieke kunstgras soort, geproduceerd in een ultramoderne fabriek die is uitgerust met de nieuwste, meest efficiënte tuftmachines en steunlijn die vandaag de dag beschikbaar is. Het kunstgras aanleggen gaat eenvoudig en soepel.

Kunstgras in balans

Dankzij jarenlange ervaring in kunstgrassen hebben we een kunstgras geselecteerd dat is ontworpen met oog op een uitstekende balans tussen de dikte, dtex, aantal steken en poolhoogte (grasspriet hoogte). Alle materialen in deze soort kunstgras zijn zorgvuldig geselecteerd om een gras te garanderen dat er vele jaren goed zal uit blijven zien en voelen.

Kunstgras afmetingen & snijden

Al onze kunstgrassen zijn verkrijgbaar op rollen tot wel 25 meter lang en hebben een breedte van 4 meter, hierdoor kunnen in de meeste gevallen hele gazons, terrassen, tuinen, enz. in één stuk aangelegd worden. Laat ons het gewenste formaat weten en wij snijden het kunstgras gratis op maat.

De voordelen van Debrazza kunstgrassen


Bij Gras Monkey werken we alleen met de beste Europese kwaliteitsmaterialen bij het verkopen van onze Debrazza kunstgrassen en zo garanderen we dat alle producten altijd van dezelfde hoge kwaliteit zijn. Natuurlijk zijn al onze kunstgrassen lood- en cadmiumvrij.

Het Debrazza kunstgras heeft daarnaast een uitstekende UV-stabilisatie dat het gras beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon, de regen, vorst en straling. Zo blijft de natuurlijk look and feel voor jaren behouden en gegarandeerd.

Steeds een grote voorraad van al onze kunstgras soorten. Het magazijn is gelegen te Hasselt in Limburg, kom vrijblijvend een kijkje nemen zodat je zelf je voorkeur kunt bepalen. Levering is gratis vanaf €500 en gebeurd binnen de 48u.

Bij Gras Monkey garanderen we steeds onberispelijke kwaliteit. Dat ziet u en dat voelt u bij het bekijken van onze collecties. Kom het ervaren, dankzij de persoonlijk service van onze medewerkers. Tot slot bieden we ook nog een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding aan.

Zachtheid
Zachtheid 2
Echtheid
Echtheid 2
Grashoogte
Grashoogte 32mm

Andere suggesties…