Bonobo Dark kunstgras

30.00 Incl. btw per m²

 

Het kunstgras van het type Bonobo is één van de soorten kunstgrassen in onze collectie dat zo natuurlijk en realistisch mogelijk oogt. De Bonobo Collectie van Gras Monkey staat voor een kunstgras met een realistisch uiterlijk gefabriceerd met de hoogste kwaliteitsnormen.

Echtheid:
Kunstgras echtheid 2
Zachtheid:
Kunstgras zachtheid 4
Hoogte:
Grashoogte 40mm

HET IDEE ACHTER KUNSTGRAS BONOBO DARK

Kunstgras Bonobo dark heeft de eigenschap dat de kleuren zo samengesteld zijn dat de kleur van diverse Europese grassen wordt benaderd. Daarbij is er ook ook een beige-groene wortelzone toegevoegd. Deze combinatie zorgt ervoor dat het er zelfs natuurlijker en realistischer uitziet dan echt gras.

Hoogwaardige kunstgrascollectie

De grootste eigenschap van Bonobo kunstgras is dat het veel natuurlijker overkomt dan de meeste kunstgrassen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. De producten gebruikt in deze collectie hebben een superrealistisch uiterlijk door elke vierkante centimeter een willekeurige uitstraling te geven. Waar de meeste kunstgrassen er “te perfect” uitzien heeft de Bonobo collectie een willekeuriger en wilder aanzien. Het kunstgras aanleggen gaat eenvoudig en soepel.

Kunstgras in balans

Met de toepassing van de C-shape-vorm van het garen, dat verscheidene voordelen met zich meebrengt verkrijg je niet alleen een vorm die natuurlijk gras het beste benaderd, het geeft het kunstgras ook een ongekende veerkrachtigheid zodat er lang gras kan geproduceerd worden zonder in te leveren op productkwaliteit. Het garen heeft ook een aangename, zijdeachtige gloed. De grassprieten zijn niet glimmend, niet mat en al helemaal niet plastic-like.

Kunstgras afmetingen & snijden

Al onze kunstgrassen zijn verkrijgbaar op rollen tot wel 25 meter lang en hebben een breedte van 4 meter, hierdoor kunnen in de meeste gevallen hele gazons, terrassen, tuinen, enz. in één stuk aangelegd worden. Laat ons het gewenste formaat weten en wij snijden het kunstgras gratis op maat.

De voordelen van Bonobo kunstgrassen


Bij Gras Monkey werken we alleen met de beste Europese kwaliteitsmaterialen bij het verkopen van onze Bonobo kunstgrassen en zo garanderen we dat alle producten altijd van dezelfde hoge kwaliteit zijn. Natuurlijk zijn al onze kunstgrassen lood- en cadmiumvrij.

Het Bonobo kunstgras heeft daarnaast een uitstekende UV-stabilisatie dat het gras beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon, de regen, vorst en straling. Zo blijft de natuurlijk look and feel voor jaren behouden en gegarandeerd.

Gemiddeld genomen zijn producten uit de Bonobo Collectie 20 tot 30% lichter van gewicht dan traditionele kunstgrassen en dit merkt u dat ook in de prijs. Hierdoor zijn kunstgrassen van de Bonobo Collectie niet alleen één van de meest realistische, maar ook een van de meest betaalbare!

Dit kunstgras is perfect gevormd door het speciale C-shape garensysteem te verwerken. Hierdoor wordt dit kunstgras tot twee keer zo veerkrachtig dan traditionele vezels en absorbeert het tot 20% warmte op een zonnige dag: altijd lekker koel dus!

Steeds een grote voorraad van al onze kunstgras soorten. Het magazijn is gelegen te Hasselt in Limburg, kom vrijblijvend een kijkje nemen zodat je zelf je voorkeur kunt bepalen. Levering is gratis vanaf €500 en gebeurd binnen de 48u.

Bij Gras Monkey garanderen we steeds onberispelijke kwaliteit. Dat ziet u en dat voelt u bij het bekijken van onze collecties. U kunt het zelfs ervaren, dankzij de persoonlijk service van onze medewerkers. Tot slot bieden we ook nog een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding aan.

Grashoogte
Grashoogte 40mm
Echtheid
Echtheid 3
Zachtheid
Zachtheid 5

Andere suggesties…