Een kunstgras tuin aanleggen?

U bent zeker niet de enige. Steeds meer mensen kiezen voor een onderhoudsvriendelijke, frisse en altijd groene tuin. Kunstgras in de tuin heeft veel alleen maar voordelen. Samen maken van uw tuin een prachtige kunstgras tuin. Op deze pagina vindt u alle soorten kunstgras terug geschikt voor uw tuin.

Toont alle 9 resultaten

Voordelen van een kunstgras tuin

U denkt na over een kunstgras tuin? Misschien heeft u een drukke baan gewoon geen tijd om aandacht te besteden aan uw gazon of bent u al wat ouder en kost het onderhoud van uw gazon teveel energie. U wilt gewoon genieten en ontspannen in de tuin. Ook jonge gezinnen met kinderen willen graag een mooi, veilig en zacht speelveld voor hun kinderen. Zelfs het kleinste grasveld moet onderhouden worden en dat kost gewoon veel tijd. Kunstgras is dan de ideale oplossing. Zo blijft er tijd over om te genieten van uw tuin.

Wat u kunt verwachten van uw kunstgras

Onze kunstgras soorten zijn van zeer hoge kwaliteit zult u bijna geen verschil zien met echt gras. Ons kunstgras heeft de volgende eigenschappen.

  • De kleur blijft behouden
  • De dichtheid blijft
  • Geen onkruid tussen het gras
  • Weersbestendig
  • Gaat jarenlang mee
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geweldig veerkrachtig
  • Kind- en diervriendelijk

Kunstgras tuin voor een mooi groen grasveld!

Op zoek naar een specialist voor uw kunstgras tuin? Bent u op zoek naar kunstgras voor in uw tuin? Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke tuin waar u jarenlang plezier van zult hebben? Zoekt u dan niet verder. Grasmonkey heeft jarenlange ervaring met het aanleggen van kunstgras. Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten kunstgras en weten zeker dat wij ook voor uw project het geschikte kunstgras hebben. Onze experts voorzien u graag van advies op maat en meten graag de m2 in voor de realisatie van uw kunstgras tuin. Kunstgras bestelt u niet dagelijks en wij kunnen het ons goed voorstellen dat u vragen heeft over de verschillende soorten kunstgrassen die wij aanbieden. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en bespreken graag met u uw wensen. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten kunstgrasmatten waar u uw hart aan op kunt halen. Als u op zoek bent naar kunstgras tuin bent u bij Grasmonkey kunstgras in Limburg aan het juiste adres.

Ervaar de voordelen van kunstgras in de tuin

Als u dit zo leest dan twijfelt u toch niet meer om voor een gazon van kunstgras te kiezen? Nooit meer gras maaien, nooit meer verticuteren en bemesten of tijdens droge periodes sproeien. Kunstgras tuinen laten u het hele jaar door genieten van een altijd prachtig groen gazon. Het maakt geen enkel verschil of uw gazon in de schaduw of in de zon ligt. Het assortiment van Grasmonkey is van de beste kwaliteit. Het is vrij van zware metalen en veilig voor kinderen en huisdieren. Wij zijn de échte specialiste in de wereld van kunstgras en ons assortiment voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Wij zijn zo overtuigd van de topkwaliteit van onze kunstgrassen dat wij 10 jaar garantie geven op al onze soorten kunstgrassen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij delen onze kennis graag met u.

Kunstgras voor bedrijven en kantoortuinen

Met kunstgras voor bedrijven kan het bedrijf zijn voordeel doen met een fraai aangelegde tuin voor het kantoor, winkel, hotel, terras, balkon, etc. Een voortuin is nu eenmaal een visitekaartje en een goede eerste indruk wekt vertrouwen. Kunstgras voor een grote oppervlakte is een behoorlijke investering, maar u bespaart er aanzienlijke onderhoudskosten mee. U heeft een altijd mooi en groen gazon dat de hele omgeving een verzorgde uitstraling geeft. Dit zal uw bezoekers niet ontgaan.

Lijkt dit u iets voor uw bedrijfspand? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag mee hoe wij iets voor u kunnen betekenen.

Jarenlange ervaring in kunstgras tuin aanleggen

Zoekt u kunstgras tuin aanleg? Kunstgras Grasmonkey heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd in de kunstgras sector in Limburg. Vele klanten hebben de weg naar ons weten te vinden en zij genieten tegenwoordig van een onderhoudsvriendelijke groene tuin. Onze kunstgras matten zijn niet van echt gras te onderscheiden. Zo heeft u een prachtige kunstgras tuin. Onze experts bespreken graag met u uw wensen en sturen u. Zo kunt u thuis bekijken welk type kunstgras het beste bij uw wensen past. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende soorten en prijzen. De keuze is helemaal aan u. Al onze producten zijn volgens de juiste richtlijnen gekeurd en zijn veilig voor huisdieren en kinderen. Wij leveren al onze producten in heel België en nederlands Limbug en komen graag bij u langs om uw kunstgras op te meten. Ons aanbod bestaat uit de beste kwaliteit van kunstgrassen. Kies voor een onderhoudsvriendelijk groen gazon, kies voor gemak, kies voor Grasmonkey!

image-before image-after

Neemt u gerust contact op met ons voor de mogelijkheden.

Kunstgras voor in de tuin laten aanleggen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het opmeten, bestellen en aanleggen van uw kunstgrasmatten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. U kan op de website de verschillende soorten kunstgrassen en aanlegopties al terugvinden. Met een kunstgras offerte op maat komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Het is onze taak om u volledig te begeleiden van A tot Z. Onze specialisten bieden graag hun jarenlange ervaring aan en geven u graag advies over de aanschaf van kunstgras.

Kunstgrassen bekijken

Bezoek één onze kijktuinen

Hier kan u alle soorten kunstgras bekijken en voelen

Kijktuin Grasmonkey

Genkersteenweg 313b
3500 Hasselt

Bekijk in maps

Kijktuin in Hasselt

Jessenhofstraat 12
3511 Hasselt

Bekijk in maps

Kijktuin in Bilzen

Molenstraat 35
3740 Bilzen

Bekijk in maps