Grivet kunstgras

21.95 Incl. btw per m²

Het kunstgras van het type Grivet is één van de soorten kunstgrassen welke is ontworpen met één doel: het creëren van een kunstgras met dunne grassprieten zonder in te boeten op een lange levensduur of veerkrachtigheid. Dit heeft geleid tot een kunstgras van hoge kwaliteit voor een verrassend lage prijs. Deze soort kunstgras houdt op zonnige dagen ook tot 20% minder warmte vast.

Echtheid:
Kunstgras echtheid 3
Zachtheid:
Kunstgras zachtheid 3
Hoogte:
Grashoogte 40mm

HET IDEE ACHTER KUNSTGRAS GRIVET

Kunstgras Grivet is ontwikkeld om deze gewichtsvermindering te bereiken en dat is gelukt door twee C-vormen achter elkaar in hetzelfde filament van garen te plaatsen. Het resultaat is een extreem sterk en veerkrachtig gras en is wel tot vier keer sterker in vergelijking met andere kunstgrassen.

Hoogwaardige kunstgrascollectie

De kunstgras Grivet collectie zijn kunstgrassen welke mooie, dunne garenmessen combineert met veerkrachtige en duurzame eigenschappen. Het resultaat is een gras met een verrassend prijs ten opzichte van de concurrentie: 20 tot 30% prijsverschil in uw voordeel en toch dezelfde superieure kwaliteit. Het kunstgras aanleggen gaat eenvoudig en soepel.

Kunstgras in balans

Ondanks het lage gewicht van dit type kunstgras resulteert het een extreem sterk en veerkrachtig gras: tot vier keer sterker in vergelijking tot andere kunstgrassen met garens met een rechthoekige vorm. Zo houdt deze soort kunstgras op zonnige dagen tot 20% minder warmte vast.

Kunstgras afmetingen & snijden

Al onze kunstgrassen zijn verkrijgbaar op rollen tot wel 25 meter lang en hebben een breedte van 4 meter, hierdoor kunnen in de meeste gevallen hele gazons, terrassen, tuinen, enz. in één stuk aangelegd worden. Laat ons het gewenste formaat weten en wij snijden het kunstgras gratis op maat.

De voordelen van Grivet kunstgrassen


Bij Gras Monkey werken we alleen met de beste Europese kwaliteitsmaterialen bij het verkopen van onze Grivet kunstgrassen en zo garanderen we dat alle producten altijd van dezelfde hoge kwaliteit zijn. Natuurlijk zijn al onze kunstgrassen lood- en cadmiumvrij.

Dankzij de 2 C-vormen vorm verkrijgen we een zeer sterke vezel, waardoor het garen veel dunner kon worden. De extra delicate grassprieten stellen ons in staat om het meest natuurlijke kunstgras ooit aan te bieden.

Omdat het garen aanzienlijk lichter is en minder grondstof gebruiken liggen de Grivet kuntgras prijzen minstens 20 tot 30% onder prijs van soortgelijke producten.

Op zonnige dagen houd dit kunstgras tot 20% minder warmte vast.

Het Grivet kunstgras heeft daarnaast een uitstekende UV-stabilisatie dat het gras beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon, de regen, vorst en straling. Zo blijft de natuurlijk look and feel voor jaren behouden en gegarandeerd.

Steeds een grote voorraad van al onze kunstgras soorten. Het magazijn is gelegen te Hasselt in Limburg, kom vrijblijvend een kijkje nemen zodat je zelf je voorkeur kunt bepalen. Levering is gratis vanaf €500 en gebeurd binnen de 48u.

Bij Gras Monkey garanderen we steeds onberispelijke kwaliteit. Dat ziet u en dat voelt u bij het bekijken van onze collecties. U kunt het zelfs ervaren, dankzij de persoonlijk service van onze medewerkers. Tot slot bieden we ook nog een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding aan.

Zachtheid
Zachtheid 3
Echtheid
Echtheid 3
Grashoogte
Grashoogte 40mm

Andere suggesties…