Een kunstgras balkon leggen?

Je wil een kunstgras balkon leggen? Met een balkon kunstgras aankleding zorg je voor een natuurlijke en warme uitstraling! Een kunstgras balkon leggen is de ideale optie als je van een groene uitstraling houd. Kunstgrassen voor balkons worden steeds populairder omdat veel mensen houden van een groene minituin met een zachte voet.

Toont alle 8 resultaten

Voordelen kunstgras balkon leggen?

Je wil een kunstgras balkon leggen? Met een balkon kunstgras aankleding zorg je voor een natuurlijke en warme uitstraling! Een kunstgras balkon leggen is de ideale optie als je van een groene uitstraling houd. Kunstgrassen voor balkons worden steeds populairder omdat veel mensen houden van een groene minituin met een zachte voet.

  • De kleur blijft behouden
  • De dichtheid blijft
  • Geen onkruid tussen het gras
  • Weersbestendig
  • Gaat jarenlang mee
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geweldig veerkrachtig
  • Kind- en diervriendelijk

Mooi kunstgras balkon leggen

Mensen kiezen alsmaar vaker voor kunstgras op kleine oppervlakten zoals een balkon, terras of dakterras. Kunstgras op het balkon zorgt ervoor dat een kleine groene oase de omgeving opfleurt. Vooral mensen zonder een tuin kiezen voor deze optie om toch het tuingevoel te kunnen ervaren.

Een trendy kunstgras balkons?

Het is dan een groeiende trend om met kunstgrassen balkons te transformeren naar een groene minituin. Een kunstgras balkon heeft een warme uitstraling, zelfs in de winter. Ook een voordeel is dat de oppervlakte groter lijkt en aangekleed met een paar planten wordt de beleving van uw kunstgras balkon nog groter.

Comfortabel en veilige kunstgras balkons

Ons kunstgras wordt volgens moderne methoden gefabriceerd met zachte en kwalitatieve materialen wat betekent dat ze veelzijdig in gebruik zijn, zacht en comfortabel aanvoelen. Het zachte kunstgrastapijt is een streling voor uw gewrichten omdat het zorgt voor een lichtere belasting. Het kunstgrastapijt kan ook elk type harde ondergrond gelegd worden. Het kunstgras is veilig en niet giftig voor kinderen en huisdieren. Een val is op de zachte ondergrond veel minder pijnlijk en ook uitwerpselen van dieren zijn eenvoudig te verwijderen.

10 jaar garantie op uw kunstgras terras!

Grasmonkey levert de beste kunstgras kwaliteit. De kunstgrasmat is slijtvast en dus geschikt voor intensief gebruik. De vorm van de grassprieten noemen we C-shape en dit garandeert dat deze snel weer overeind komen na drukbelasting. De frisse groene kleur blijft behouden omdat het kunstgras Uv-bestendig is. De perforaties in de onderdoek van de kunstgrasmat zorgen voor een goede afwatering van het regenwater en uw balkon kunstgras is snel weer droog na een regenbui.

Jarenlange ervaring in kunstgras tuin aanleggen

Zoekt u kunstgras balkon aanleg? Kunstgras Grasmonkey heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd in de kunstgras sector in Limburg. Vele klanten hebben de weg naar ons weten te vinden en zij genieten tegenwoordig van een onderhoudsvriendelijke groene tuin. Onze kunstgras matten zijn niet van echt gras te onderscheiden. Zo heeft u een prachtige kunstgras balkon. Onze experts bespreken graag met u uw wensen en sturen u. Zo kunt u thuis bekijken welk type kunstgras het beste bij uw wensen past. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende soorten en prijzen. De keuze is helemaal aan u. Al onze producten zijn volgens de juiste richtlijnen gekeurd en zijn veilig voor huisdieren en kinderen. Wij leveren al onze producten in heel België en nederlands Limbug en komen graag bij u langs om uw kunstgras op te meten. Ons aanbod bestaat uit de beste kwaliteit van kunstgrassen. Kies voor een onderhoudsvriendelijk groen balkon, kies voor gemak, kies voor Grasmonkey!

Neemt u gerust contact op met ons voor de mogelijkheden.

Wilt u kunstgras zelf leggen of laten leggen?

Als u handig bent dan kunt u het kunstgras zelf aanleggen, kijk hier voor onze “zelf kunstgras aanleggen gids”. De aanleg van kunstgras balkons is niet bijzonder ingewikkeld tegenover een kunstgras tuin. Met de juiste hulpmiddelen en duidelijke instructies kunt u het kunstgras zelf leggen. Voor tips en adviezen kunt u altijd contact met ons opnemen. Ontbreekt het u aan tijd en wilt u gebruik maken van onze professionele kunstgras aanleg service? Binnen een dag leggen wij een mooi strak kunstgrasveld op uw terras. Maak direct een afspraak!

Kunstgrassen bekijken

Bezoek één onze kijktuinen

Hier kan u alle soorten kunstgras bekijken en voelen

Kijktuin Grasmonkey

Genkersteenweg 313b
3500 Hasselt

Bekijk in maps

Kijktuin in Hasselt

Jessenhofstraat 12
3511 Hasselt

Bekijk in maps

Kijktuin in Bilzen

Molenstraat 35
3740 Bilzen

Bekijk in maps