Kunstgras is perfect geschikt voor huisdieren!

Het kunstgras van Grasmonkey is perfect geschikt als je op zoek bent naar kunstgras voor huisdieren. In principe zijn alle soorten kunstgras die wij verkopen geschikt voor huisdieren. Uw huisdier zal genieten want kunstgras heeft een erg fijne ondergrond om op te lopen, ravotten of heerlijke te luieren. Kunstgras huisdieren is gemaakt van bijzonder sterke materialen en katten, honden, konijnen, hamsters en cavia’s zullen er graag op verblijven.

Resultaat 1–9 van de 12 resultaten wordt getoond

Is kunstgras geschikt voor huisdieren?

Het kunstgras van Grasmonkey is perfect geschikt als je op zoek bent naar kunstgras voor uw huisdier. In principe zijn alle soorten kunstgras die wij verkopen geschikt voor huisdieren. Huisdieren vinden kunstgras een erg fijne ondergrond om op te lopen, ravotten of heerlijke te luieren. Kunstgras huisdieren is gemaakt van bijzonder sterke materialen en katten, honden, konijnen, hamsters en cavia’s
zullen er graag op verblijven.

  • Is niet giftig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geweldig veerkrachtig
  • Kind- en diervriendelijk

Kunstgras huisdieren: de ideale combinatie

Op zoek naar kunsgras huisdieren? De vraag naar kunstgras huisdieren neem steeds meer toe. De combinatie kunstgras en huisdieren is een goede combinatie, huisdieren zijn namelijk dol op de kunstgras soorten van Top Kunstgras. Dat is wel te begrijpen want onze zachte soorten kunstgras zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden. Uw huisdieren zullen blij zijn met ons kunstgras en er heerlijk op kunnen spelen.

Huisdieren kunstgras is eenvoudig schoon te maken

Hoe gaat het met graven in ons huisdieren kunstgras? Honden en katten willen graven, maar dat is met huisdier vriendelijk kunstgras onmogelijk. Ons kunstgras is uitermate sterk en het wordt goed bevestigd op een daarvoor geschikte ondergrond. Uw hond of kat zal in het begin proberen om te graven, maar het al snel opgeven als dit niet lukt. Als uw huisdier zijn behoefte doet op het huisdier vriendelijk kunstgras is dat geen enkel probleem en u heeft het zo opgeruimd. Met alleen wat water en een borstel ziet uw kunstgras er in een oogwenk weer als nieuw uit.

Uw huisdier zal genieten van kunstgras

Bij Grasmonkey bent u verzekerd van de beste kwaliteit huisdieren kunstgras. Zowel u als uw huisdier kunnen genieten van dit groene stukje. U zult genieten van een onderhoudsvriendelijke groene oase die het hele jaar mooi groen blijft en uw huisdier heeft een fijne plek om te kunnen spelen of lekker te liggen.

10 jaar garantie op uw kunstgras!

Op onze complete collectie kunstgras krijgt u 10 jaar garantie op verkleuring, dit noemen we onze Uv-garantie, deze kunstgras garantie geldt ook op buitensporige slijtage en scheuren. Wij hebben een ruim assortiment van topkwaliteit. Sommige soorten zijn niet van echt te onderscheiden. Ons hele assortiment wordt in Belgie geproduceerd en voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Ons kunstgras is veilig voor kinderen en huisdieren en is vrij van zware metalen.

Jarenlange ervaring in kunstgras tuin aanleggen

Zoekt u een kunstgras aanleg service? Kunstgras Grasmonkey heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd in de kunstgras sector in Limburg. Vele klanten hebben de weg naar ons weten te vinden en zij genieten tegenwoordig van een onderhoudsvriendelijke groene tuin. Onze kunstgras matten zijn niet van echt gras te onderscheiden. Zo heeft u een prachtige kunstgras tuin. Onze experts bespreken graag met u uw wensen en sturen u. Zo kunt u thuis bekijken welk type kunstgras het beste bij uw wensen past. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende soorten en prijzen. De keuze is helemaal aan u. Al onze producten zijn volgens de juiste richtlijnen gekeurd en zijn veilig voor huisdieren en kinderen. Wij leveren al onze producten in heel België en Nederlands Limbug en komen graag bij u langs om uw kunstgras op te meten. Ons aanbod bestaat uit de beste kwaliteit van kunstgrassen. Kies voor een onderhoudsvriendelijk, kies voor gemak, kies voor Grasmonkey!

Neemt u gerust contact op met ons voor de mogelijkheden.

Wilt u kunstgras zelf leggen of laten leggen?

Als u handig bent dan kunt u het kunstgras zelf aanleggen, kijk hier voor onze “zelf kunstgras aanleggen gids”. De aanleg van kunstgras dakterras is niet bijzonder ingewikkeld tegenover een kunstgras tuin. Met de juiste hulpmiddelen en duidelijke instructies kunt u het kunstgras zelf leggen. Voor tips en adviezen kunt u altijd contact met ons opnemen. Ontbreekt het u aan tijd en wilt u gebruik maken van onze professionele kunstgras aanleg service? Binnen een dag leggen wij een mooi strak kunstgrasveld op uw terras. Maak direct een afspraak!

Kunstgrassen bekijken

Bezoek één onze kijktuinen

Hier kan u alle soorten kunstgras bekijken en voelen

Kijktuin Grasmonkey

Genkersteenweg 313b
3500 Hasselt

Bekijk in maps

Kijktuin in Hasselt

Jessenhofstraat 12
3511 Hasselt

Bekijk in maps

Kijktuin in Bilzen

Molenstraat 35
3740 Bilzen

Bekijk in maps