Oerang kunstgras

35.95 Incl. btw per m²

Het kunstgras van het type Oerang is één van de soorten kunstgrassen die superzacht en toch sterk genoeg is, het gras ziet er ook fantastisch uit dankzij de schitterende kleurencombinaties en heeft het hoogst haalbare niveau van UV-stabiliteit.

Echtheid:
Kunstgras echtheid 5
Zachtheid:
Kunstgras zachtheid 5
Hoogte:
Grashoogte 45mm

HET IDEE ACHTER KUNSTGRAS OERANG

Kunstgras Oerang is een van de weinige kunstgrassen in onze collectie die worden geproduceerd voor hun sterkte en veerkracht alsook voor zachtheid en uitstraling. Met andere woorden heeft deze soort het beste van beide.

Hoogwaardige kunstgrascollectie

De kunstgras Oerang collectie zijn variërend qua uiterlijk, zijn hoogwaardige kunstgrassen en toch budgetvriendelijk. Het is een unieke kunstgras soort, geproduceerd in een ultramoderne fabriek die is uitgerust met de nieuwste, meest efficiënte tuftmachines en steunlijn die vandaag de dag beschikbaar is. Het kunstgras aanleggen gaat eenvoudig en soepel.

Kunstgras in balans

Dankzij jarenlange ervaring in kunstgrassen hebben we een kunstgras geselecteerd dat is ontworpen met oog op een uitstekende zachtheid en sterkte. Alle materialen in deze soort kunstgras zijn zorgvuldig geselecteerd om een gras te garanderen dat er vele jaren goed zal uit blijven zien en voelen.

Kunstgras afmetingen & snijden

Al onze kunstgrassen zijn verkrijgbaar op rollen tot wel 25 meter lang en hebben een breedte van 4 meter, hierdoor kunnen in de meeste gevallen hele gazons, terrassen, tuinen, enz. in één stuk aangelegd worden. Laat ons het gewenste formaat weten en wij snijden het kunstgras gratis op maat.

De voordelen van Oerang kunstgrassen


Bij Gras Monkey werken we alleen met de beste Europese kwaliteitsmaterialen bij het verkopen van onze Oerang kunstgrassen en zo garanderen we dat alle producten altijd van dezelfde hoge kwaliteit zijn. Natuurlijk zijn al onze kunstgrassen lood- en cadmiumvrij.

Het Oerang kunstgras heeft daarnaast een uitstekende UV-stabilisatie dat het gras beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon, de regen, vorst en straling. Zo blijft de natuurlijk look and feel voor jaren behouden en gegarandeerd.

Een unieke combinatie van zacht en toch veerkrachtig kunstgras.

Steeds een grote voorraad van al onze kunstgras soorten. Het magazijn is gelegen te Hasselt in Limburg, kom vrijblijvend een kijkje nemen zodat je zelf je voorkeur kunt bepalen. Levering is gratis vanaf €500 en gebeurd binnen de 48u.

Bij Gras Monkey garanderen we steeds onberispelijke kwaliteit. Dat ziet u en dat voelt u bij het bekijken van onze collecties. U kunt het zelfs ervaren, dankzij de persoonlijk service van onze medewerkers. Tot slot bieden we ook nog een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding aan.

Zachtheid
Zachtheid 5
Echtheid
Echtheid 5
Grashoogte
Grashoogte 45mm

Andere suggesties…