Drill kunstgras

24.00 Incl. btw per m²

Het kunstgras van het type Drill is één van de soorten kunstgrassen in onze collectie wat zo realistisch oogt, er zijn tot vier keer zoveel verschillende vezelvormen als bij traditionele kunstgrassen in verwerkt wat zorgt tot veel meer kleurvariatie. Er is zo ontzettend veel variatie in kleur, vorm, zachtheid en gloed in al het verschillende garen, dat het kunstgras er net zo realistisch uitziet als echt gras.

Echtheid:
Kunstgras echtheid 4
Zachtheid:
Kunstgras zachtheid 4
Hoogte:
Grashoogte 40mm

HET IDEE ACHTER KUNSTGRAS DRILL

Kunstgras Drill is een van de kunstgrassen in onze collectie met een extreem realistische uitstraling, er zijn tot vier keer zoveel verschillende vezelvormen als bij traditionele kunstgrassen in verwerkt wat zorgt tot veel meer kleurvariatie, tot wel 8 kleuren in één kunstgras. Hierdoor is het bijna niet te onderscheiden van echt gras.

Hoogwaardige kunstgrascollectie

De kunstgras Drill collectie zijn variërend qua uiterlijk door zijn kleurcombinaties en toch budgetvriendelijk. Het is een uniek realistische kunstgras soort, geproduceerd in een ultramoderne fabriek die is uitgerust met de nieuwste, meest efficiënte tuftmachines en steunlijn die vandaag de dag beschikbaar is. Het kunstgras aanleggen gaat eenvoudig en soepel.

Kunstgras in balans

Dankzij jarenlange ervaring in kunstgrassen hebben we een kunstgras geselecteerd dat is ontworpen met oog op de realiteit en een uitstekende balans tussen de dikte, dtex, aantal steken en poolhoogte (grasspriet hoogte). Alle materialen in deze soort kunstgras zijn zorgvuldig geselecteerd om een gras te garanderen dat er vele jaren goed zal uit blijven zien en voelen.

Kunstgras afmetingen & snijden

Al onze kunstgrassen zijn verkrijgbaar op rollen tot wel 25 meter lang en hebben een breedte van 4 meter, hierdoor kunnen in de meeste gevallen hele gazons, terrassen, tuinen, enz. in één stuk aangelegd worden. Laat ons het gewenste formaat weten en wij snijden het kunstgras gratis op maat.

De voordelen van Drill kunstgrassen


Bij Gras Monkey werken we alleen met de beste Europese kwaliteitsmaterialen bij het verkopen van onze Drill kunstgrassen en zo garanderen we dat alle producten altijd van dezelfde hoge kwaliteit zijn. Natuurlijk zijn al onze kunstgrassen lood- en cadmiumvrij.

Het Drill kunstgras heeft een uitstekende UV-stabilisatie dat het gras beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon, de regen, vorst en straling. Zo blijft de natuurlijk look and feel voor jaren behouden en gegarandeerd.

Ontzettend veel variatie in kleur, vorm, zachtheid en gloed in al het verschillende garen, dat het kunstgras er net zo realistisch uitziet als echt gras.

Steeds een grote voorraad van al onze kunstgras soorten. Het magazijn is gelegen te Hasselt in Limburg, kom vrijblijvend een kijkje nemen zodat je zelf je voorkeur kunt bepalen. Levering is gratis vanaf €500 en gebeurd binnen de 48u.

Bij Gras Monkey garanderen we steeds onberispelijke kwaliteit. Dat ziet u en dat voelt u bij het bekijken van onze collecties. U kunt het zelfs ervaren, dankzij de persoonlijk service van onze medewerkers. Tot slot bieden we ook nog een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding aan.

Echtheid
Echtheid 4
Grashoogte
Grashoogte 40mm
Zachtheid
Zachtheid 4

Andere suggesties…